Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Η ιδέα της ίδρυσης του Μακαρονούλη ξεκινά ως συνέχεια της ιδέας του Αγροκτήματος Αθανασόπουλου, που ξεκίνησε το ταξίδι του στα τέλη του 2014, ως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής σιτηρών και αλεύρων. Έτσι κρατώντας τα ίδια ιδανικά, δηλαδή την πρωτεύουσα σημασία στην ποιότητα, χωρίς την προσθήκη λιπασμάτων και συντηρητικών ουσιών πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε τα προϊόντα μας να φτάνουν σε εσάς αγνά, όπως ακριβώς μας τα δίνει η μάνα γη. 

Αυτή η ιδέα ενισχύθηκε όταν η αγάπη μας για τα ζυμαρικά, μας οδήγησε στο να διαπιστώσουμε πως δεν υπήρχε μεγάλη γκάμα για να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς μακαρονάδες, αλλά και τον κόσμο που θέλει να ξεφύγει από τον συνηθισμένο τύπο του σπαγγέτι που όλοι έχουμε γευτεί στη ζωή μας πολλάκις.

Έτσι κοντά στον υπάρχοντα μύλο δημιουργήσαμε με πολύ κέφι τον Μακαρονούλη, τον αγρότη με το μουστάκι. Ένα γλυκύτατο Έλληνα αγρότη που κρατά το δικριάνι, το εργαλείο που τον βοηθά να αλωνίζει τα στάρια. Ο χρόνος που έχει περάσει από πάνω του, αλλά και η εμπειρία έχουν διαμορφώσει την προσωπικότητα του. Αυτό όμως δεν τον έχει κάνει να χάσει την παιδικότητα και το χαμόγελο του, προσόντα που του δίνουν το κίνητρο να συνεχίζει να παράγει ποιοτική πρώτη ύλη από το Αγρόκτημα Αθανασόπουλου, την οποία θα μεταποιεί και θα εξελίσσει στα ζυμαρικά που θα σας προτείνει.

Το όραμα μας είναι να φτιάξουμε ξεχωριστές γεύσεις με έντονη προσωπικότητα και διαφορετικότητα που ο καταναλωτής θα μπορεί να γεύεται, ώστε παράλληλα να ταξιδεύει σε νέους γαστρονομικούς δρόμους. Γεύσεις που δημιουργήσαμε με πολύ μεράκι και θα φέρουν την σφραγίδα της οικογενειακής επιχείρησης, αλλά ταυτόχρονα θα ανταποκρίνονται στις νέες τάσεις των καταναλωτών που αναζητούν το άμεσο και γευστικό γεύμα.

Επειδή λοιπόν τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή μας είναι το χαμόγελο και η παιδικότητα που μας προσφέρουν οι αγαπημένοι μας άνθρωποι, καθίστε αναπαυτικά και απολάυστε μία μακαρονάδα!