Είχαμε την τιμή να δώσουμε συνέντευξη, ώστε να παρουσιάσουμε την πορεία μας στο Πρώτο Θέμα.
Ευχαριστούμε πολύ το Πρώτο Θέμα και ειδικότερα τον Κο Κώστα Τσαούση για την ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έδειξε για τα προϊόντα μας, αλλά και το όμορφο αφιέρωμα που μας έκανε.
Δείτε το αφιέρωμα στο ακόλουθο link: https://www.protothema.gr/city-stories/article/816261/apo-tin-koilada-tou-mornou-sta-kalutera-restaurants-tis-athinas/
Βράζουμε τα ζυμαρικά για 4', τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη. Σωτάρουμε το μπέικον με τα μανιτάρια μέχρι να ροδίσουν, έπειτα αποσύρουμε και αφήνουμε στην άκρη. Σέ ένα πυρέξ βάζουμε τις βρασμένες ταλιατέλες το μπέικον και τα μανιτάρια μαζί με τα τυριά. Τέλος προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Ψήνουμε στους 180°C για 30' μέχρι να ροδίσουν.