Βράζουμε τις γαρίδες για 2 λεπτά, σουρώνουμε και κρατάμε το νερό που έβρασαν. Αποφλοιώνουμε τις γαρίδες, τις ρίχνουμε στην κατσαρόλα με ψιλοκομμένο κρεμμύδι, σκόρδο και ελαιόλαδο. Τις σοτάρουμε για 2 λεπτά και τις σβήνουμε με ούζο. Αφού περάσουν 5' ρίχνουμε χυμό τομάτας και 3 ποτήρια νερό απ' αυτό που κρατήσαμε στην αρχή. Ρίχνουμε το κριθαράκι, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα και το τοποθετούμε σε ένα πυρέξ. Μετά το βάζουμε στο φούρνο στους 180οC για 25' στον αέρα.
Καλή σας απόλαυση!
Σε ένα μπωλάκι βάζουμε το αλεύρι, τη μαγιά το αλάτι, το λάδι, το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Έπειτα αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί 20 λεπτα. Λαδώνουμε το ταψί και απλώνουμε το ζυμάρι μας. Τέλος βάζουμε ό,τι υλικά θέλουμε για να γεμίσουμε την πίτσα. Το ψήσιμο θα γίνει στους 220ºC στον αέρα για 20'.
Εκτέλεση
Βράζουμε τις βίδες και τις σουρώνουμε (σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου). Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά. Σε ένα μπολ μεγάλο βάζουμε τις βίδες και προσθέτουμε τα λαχανικά. Ύστερα τις κονσέρβες τόνου αφού τις στραγγίξουμε πρώτα. Ακολουθεί η μαγιονέζα και προαιρετικά λίγο λάδι. Για το τέλος προσθέτουμε αλατάκι αλλά και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.