Προσοχή!
Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
Αγνά ζυμαρικά, όπως ακριβώς μας τα δίνει η μάνα γη
Στο ζυμωτήριο τοποθετείς την μαγιά, το μέλι, 3 κουταλιές της σούπας από το αλεύρι και 100 γρ νερό. Ανακατεύεις και αφήνεις στην άκρη να ενεργοποιηθεί η μαγιά. Μετά από λίγο προσθέτεις όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύεις και ζυμώνεις μέχρι να έχεις ένα ωραίο, μαλακό και εύπλαστο ζυμάρι.
Χωρίζεις τη ζύμη σε 8 ίσα μέρη και πλάθεις κάθε κομμάτι.
Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 σε αέρα.
Στρώνεις λαδόκολλα στο ταψί και αφήνεις τα κριτσίνια να φουσκώσουν για 10-15 λεπτά.
Ψήνεις στους 180 σε αέρα στην κάτω θέση του φούρνου για 22 - 25 λεπτά.
Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν μέχρι να σκληρύνουν.