Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το καλαμποκάλευρο, το αλεύρι γ.ό.χ., το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, το μέλι και το καλαμποκέλαιο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε σιγά σιγά το νερό και ζυμώνουμε. Πρέπει να έχουμε μια ελαστική ζύμη που να μην κολλάει. Αφήνουμε τη ζύμη σκεπασμένη να ξεκουραστεί για 1 ώρα. Πλάθουμε κριτσινάκια και τα αραδιάζουμε σε ταψί με λαδόχαρτο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 5 λεπτά στους 200 βαθμούς. Χαμηλώνουμε στους 180 βαθμούς και τα ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά.