Προσοχή!
Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
Αγνά ζυμαρικά, όπως ακριβώς μας τα δίνει η μάνα γη
Στο ζυμωτήριο ρίχνουμε το αλεύρι, το αλάτι, τη μαγιά και το νερό. Ζυμώνουμε τα υλικά μας για 2 με 3 λεπτά.
Αφού ζυμωθεί το αφήνουμε στο μπολ σκεπασμένο για μία ώρα σε ζεστό μέρος ή στο φούρνο μας για πιο γρήγορα στους 30 βαθμούς.
Ρίχνουμε λίγο αλεύρι και ζυμώνουμε ξανά για 2 με 3 λεπτάκια ίσα ίσα για να δώσουμε σχήμα στο ψωμάκι μας. Για να κάνουμε τα διπλώματα στο ψωμί μας ζυμώνουμε τα καρβέλια μας από έξω προς τα μέσα και το γυρίζουμε στη λαδόκολλα με τα διπλώματα προς τα πάνω.
Ανάβουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς, παίρνουμε ένα ταψάκι και στρώνουμε μια λαδόκολλα από κάτω. Βάζουμε τα καρβελάκια στη λαδόκολλα, αλευρώνουμε, χαράζουμε το ψωμάκι μας