Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Έξοδα Αποστολής

Για παραγγελίες άνω των 20€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν στο προς εσάς κοντινότερο κέντρο και δεν συμπεριλαμβάνουν δυσπρόσιτες περιοχές ή απομακρυσμένα χωριά.

Για παραγγελίες κάτω των 20€, για όλες τις περιοχές εντός Ελλάδας, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4€.

Σε περιπτώσεις παραγγελιών μεγάλου βάρους υπάρχει η δυνατότητα, κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη, αποστολής των με μεταφορική, με στόχο το χαμηλότερο κόστος μεταφορικών. Στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή, αλλά ισχύει η κατάθεση στην τράπεζα και η πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

Τρόποι Αποστολής

Όλες οι παραγγελίες εντός Ελλάδας, αποστέλλονται με συνεργαζόμενη μεταφορική, στον τόπο που θα μας υποδείξετε.

Εναλλακτικά, η παραγγελία μπορει να αποσταλεί με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας. Στην περίπτωση αυτή το κόστος και η ευθύνη για την ακέραιη μεταφορά των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται στο www.makaronoulis.gr, με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, παραδίδονται κατά κανόνα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες εντός Αττικής.

Για τις λοιπές περιοχές της Ηπειρωτικής Ελλάδος αλλά και των νησιών, οι παραδόσεις γίνονται εντός 2-4 εργάσιμων ημερών.

Για απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές, ίσως καθυστερούν παραπάνω.

Εάν τα στοιχεία αποστολής που αναγράφονται στο έντυπο δεν είναι σωστά, η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για την μη παράδοση.